Indonal Woman pro ženy [recenze]: Má skutečně nějaké účinky?

Poslední aktualizace: 31.1.2023

Indonal Woman je přípravek přírodního původu, který podporuje optimální strav měkkých tkání. U ženy jsou to hlavně prsa, děloha a vaječníky. Má blahodárný účinek na hormonální rovnováhu, reguluje zdravé rozmnožování buněk a příznivě působí na ženské tělo v během pravidelné měsíční periody i v období klimakteria.

Ženy během svého života procházejí pravidelnými měsíčními cykly, během kterých se jim v těle značně mění hormonální hladiny. Vytvářejí se jim v těle nové estrogeny a již využité hormony by se měly z organismu vyloučit, což se někdy dostatečně rychle neděje. Žena vnímá tyto změny zejména jako tlaky, křeče a bolestivost v prsou a děloze. Využité estrogeny mají změněnou strukturu a mohou být jakousi výživou pro různé bulky, cysty a myomy tvořící se v ženských orgánech. V období klimakteria jsou hormonální výkyvy ještě větší.

Indonal Woman na Prozdravi.cz

Přírodní přípravek Indonal Woman dokáže na sebe vázat nepotřebné estrogeny a vyplavit je následně z těla ven. Žena díky tomu pocítí úlevu od premenstruačních tlaků a bolestí, které se mohou projevovat během periody i v období přechodu. Indol-3-karbinol působí jako silný antioxidant. Přípravek obsahuje látky zvyšující imunitu organismu. Doporučuje se ženám pro zdraví prsů, dělohy i vaječníků, ale i pro udržení její krásy.

Indonal Woman pro ženy [recenze]: Má skutečně nějaké účinky? 2

Co přírodní doplněk Indonal Woman obsahuje a jak působí

Přírodní doplněk Indonal Woman přispívá k rovnováze pohlavních hormonů u žen a má posilující účinek pro hormonálně závislé měkké tkáně, tedy prsa, vaječníky a dělohu. Účinkuje tak, že zmírňuje tlaky v prsou, reguluje zdravé rozmnožování buněk a příznivě působí na ženské tělo během měsíční periody i v období klimakteria. Přispívá také k udržení krásy i svěžesti. Indol-3-karbinol je látka, která se pro tento potravinový doplněk získává šetrnou extrakcí z křížokvětých rostlin neboli v brukvovité zelenině jako je brokolice, zelí, kedlubna, kapusta a květák.

Indonal Woman pro ženy [recenze]: Má skutečně nějaké účinky? 3

Jak užívat doplněk stravy Indonal Woman

Doplněk stravy Indonal Woman je 100% přírodní produkt a jeho výjimečné vlastnosti výrazně ovlivňují život ženy. Indonal Woman obsahuje 150 mg látky Indol-3-karbinol – I3C, kukuřičný škrob a želatinový obal kapsle. Užívají se 1 až 2 kapsle denně po dobu 3 měsíců 5 až 10 minut před jídlem a doporučuje se zapití dostatečným množstvím tekutin.

Více o doplňku stravy

Pro podporu imunity i zdravé hladiny ženských pohlavních hormonů a zdraví prsou, vaječníků a dělohy se doporučuje užívat jednu kapsli denně. Při přítomnosti lékařského nálezu se doporučují 2 kapsle denně po dobu 3 měsíců, aby hladina účinných látek přípravku Indonal neklesala. Je možná kombinace s dalšími léky a antibiotiky a přípravek lze užívat i v průběhu radioterapie. Doporučení udává 3 kapsle denně po dobu 3 měsíců při hmotnosti nad 70 kg.

Indonal Woman pro ženy [recenze]: Má skutečně nějaké účinky? 4

Hlavní přednosti přípravku Indonal Woman

  • Pomáhá udržovat zdravou a přirozenou hladinu ženských hormonů
  • Chrání tkáně v prsou, vaječníků i dělohy
  • Zvyšuje imunitu
  • Očisťuje a detoxikuje tělo
  • Působí jako silný antioxidant
  • Potlačuje šíření HPV viru, který může v těle způsobovat buněčné změny
  • 100% přírodní produkt

Indonal Woman recenze a zkušenosti

Podle recenzí a zkušeností uživatelek přípravku Indonal woman stojí za to tento doplněk stravy vyzkoušet. Některé ženy jej zejména v období přechodu užívají nepřetržitě po konzultaci s lékařem i několik let. Podobně je to i u bolestivé periody zejména u mladých dívek, ale i žen v produktivním věku.

Přípravek Indonal některým ženám zmírnil či odstranil i akné z pleti a postupně u nich vymizel nepříjemný premenstruační syndrom včetně nepříjemných bolestí. Zmírnil velikost cyst v prsou, některé cysty ženám zcela vymizely a přípravek odstranil i jejich značnou bolestivost. Z lékařského hlediska je tento přípravek vynikající nehormonální podpůrná léčba mnoha různých ženských potíží.

Zobrazit nejlepší nabídku

Napsat komentář

(Spamcheck Enabled)