Nechte se hýčkat spodním prádlem z bambusového vlákna

Poslední aktualizace: 19.12.2017

Co je při výběru spodního prádla nejdůležitější? Nejen správná velikost a střih, ale také materiál. I ten se totiž podílí na celkovém komfortu, a to mnohem více, než jste si možná doposud myslela. Chcete-li se v prádle cítit dobře, zapomeňte na chvíli na bavlnu a syntetické materiály – pořiďte si pár kousků z bambusového vlákna a okuste jeho výjimečné vlastnosti.

Hedvábná měkkost

Dámské prádlo by mělo být příjemné již na první dotek. To z bambusového vlákna je právě takové. Jemnost je srovnatelná s hedvábím či kašmírem. Zároveň je velmi pružné a perfektně se přizpůsobí vašemu tělu. Tvar vláken propůjčuje prádlu hladkost a pohodlí. Navíc se neobrušuje.

Nechte se hýčkat spodním prádlem z bambusového vlákna 2

Termoregulace po celý rok

Bambusové spodní prádlo velmi dobře absorbuje vlhkost a umí vyrovnat teplotní rozdíly. V praxi to znamená, že se při nošení budete cítit lépe než v prádle z jiných materiálů. Savost je oproti bavlně 3 – 4 × větší. Vlákno odvádí přebytek potu tak, aby pokožka nebyla vysušená. Tuto vlastnost oceníte nejen při sportování, ale také během parných letních dní. V zimě vás naopak příjemně zahřeje.

Bakterie nemají šanci

Bambus se pěstuje bez použití pesticidů a umělých hnojiv. Obsahuje složku s antibakteriálními a bakteriostatickými vlastnostmi (tzv. bamboo kun) a zachovává si je i v podobě vlákna. Zničí až 70 % všech bakterií, což žádný jiný materiál neumí.

Eliminace nepříjemných pachů

Trápí vás nepříjemný zápach, který vzniká při bakteriálních procesech? Budete-li nosit prádlo z bambusového vlákna, problém jednoduše vyřešíte. Tím, že zničí většinu bakterií, zamezuje zápachům.

Nechte se hýčkat spodním prádlem z bambusového vlákna 3

Šetrné vůči životnímu prostředí

Bambusové vlákno se vyrábí bez použití agresivních chemických prostředků. Získává se přímo z bambusu a je tedy maximálně ekologické. Rostlina roste velmi rychle (až 1 metr za den) a zásoby se okamžitě obnovují. Samozřejmostí je 100% rozložitelnost.

Po kvalitním spodním prádle a ponožkách se můžete poohlédnout třeba v e-shopu Trenyrkarna.cz, kde najdete všechny populární střihy i krajkové spodní prádlo.

Napsat komentář

(Spamcheck Enabled)