Nevíte, jaký vybrat dárek k Vánocům svému příteli? Přinášíme 5 tipů!

Poslední aktualizace: 5.11.2016

Jistě jste si všimli, jak čas běží, a že za chvíli budeme péct cukroví, smažit kapra… Jednoduše slavit Vánoce! Je tedy nejvyšší čas začít si lámat hlavu s výběrem dárků pro své blízké. My vám dnes poradíme, jak vybrat dokonalý dárek pro svého přítele. Dámy, buďte kreativní, upřímné a hlavně, neberte to moc vážně. Vánoční dárky mají dělat radost, ale někdy stačí opravdu maličkosti, nemusí jít o vele dary!

Nevíte, jaký vybrat dárek k Vánocům svému příteli? Přinášíme 5 tipů! 2
tookapic / Pixabay

Kosmetika neurazí

Tím, že svému příteli věnujete kosmetiku, neřeknete: Jsi špinavý a nevoníš moc hezky. Samozřejmě je na místě i o kosmetickém dárku hlouběji popřemýšlet. Věnujte mu tedy například vůni, kterou na něm máte nejraději a připojte k ní vzkaz, který je osobní a ihned bude jasné, co dárek znamená. Pořídit příteli však můžete i značkový parfém. Jde sice o dražší dárek, rozhodně ale potěší. A pokud má váš partner oblíbenou nějakou kosmetickou značku a víte, že si ji moc často nekoupí, protože je těžko k sehnání například – Vánoce jsou nejlepší příležitostí, kdy mu tuto kosmetiku pořídit a vytvořit mu tak zásoby.

Darujte zážitek

Chlapi jsou akční stvoření, proto se jim nebojte pod stromeček nadělit zážitek. Může jít o cokoliv, co si myslíte, že by vašeho přítele bavilo. Možností je spousta! Střílení na střelnici, skok padákem, kurz potápění, nebo méně akčnější, ale velmi romantický let balonem.

Nevíte, jaký vybrat dárek k Vánocům svému příteli? Přinášíme 5 tipů! 3
sraeuschel / Pixabay

Zóna pro dospělé

Ano, musíme zmínit i tuto oblast – erotiku. Nadělte partnerovi nějakou erotickou věc. Neznamená to nic víc, než že máte rádi sex a milujete toho druhého, věříte mu a chcete s ním zažít něco nového. Nemusí jít ani o žádné extravagantní věci, stačí kamasutra nebo třeba originální, vámi vytvořené poukazy, na které můžete napsat cokoliv – třeba zvolte poukaz na hodinovou masáž… čehokoliv. Jako další možnost se nabízí darování erotické hry. Existují různé karty, kostky a deskové hry, u kterých zažijete srandu i vášeň zároveň!

Výbava do společnosti

Plesová sezóna již začala, ale po Vánocích bude pokračovat v plném proudu, proto by se možná hodilo pořídit partnerovi novou kravatu, košili, nebo třeba manžetové knoflíčky. Zajistíte tak to, že budete ladit barvami a navíc – může jít o upomínku na vás samotné. Stačí, když vyberete originální manžetové knoflíčky s vašimi iniciály, nebo necháte třeba na kapesníček do kapsy u saka vyšít tajné heslo, zamilovaný citát nebo vaše jméno.

Nevíte, jaký vybrat dárek k Vánocům svému příteli? Přinášíme 5 tipů! 4
sayuraam / Pixabay

Vtipné trenýrky

Posledním tipem, o který se s vámi dnes podělíme, jsou trenýrky coby měkký dárek pod stromeček. Zamyslete se – ponožkami partner možná nebude okouzlen, ale co když v dárku najde trenýrky od nějaké známé, kterou by si sám běžně nekoupil? Další alternativou se nabízí trenýrky s vtipným potiskem. Nejde třeba o tak hodnotný dárek, co se peněz týče, ale pokaždé, když si je na sebe přítel vezme, se budete moct spolu zasmát. To je možná mnohem cennější!

Napsat komentář

(Spamcheck Enabled)