Módní trendy pro zimu 2014/2015

Dalo by se říci, že zima je již za dveřmi. A s blížící se zimou se blíží i nová módní sezóna. Přehlídková mola nám už dávno ukázala, co se bude letos v zimě nosit a obchody jsou zcela zahlcené zimním oblečením. Nyní je tedy načase, abychom vám řekli, jaké módní trendy se budou v zimě 2014/2015 nosit.

Venku se pomalu ochlazuje. Den ode dne je větší zima a televizní rosničky i odborníci z meteorologických center hlásají, že teplo se vrátí nejdříve na jaře. A s nastávající zimou je potřeba vytáhnout ze skříně kabátky, svetříky, péřové bundičky a všechno, co by nás v zimě mohlo zahřát.

Pokud vás dávno omrzelo staré oblečení, které nosíte již několik let po sobě, nebo vás zajímá, které ze svých kousků si můžete ještě ponechat, čtěte dál. Poradíme vám, jaké módní trendy se budou letos v zimě nosit.

ID-10095399

Kabáty, bundy a vše, do čeho se zachumláme

K zimě neodmyslitelně patří teplé oblečení, tedy kabáty a péřové, nadýchané bundy, do kterých se můžete zachumlat a dopřát si trochu tepla v mrazivém počasí, které nás obklopuje. Co se bude v zimě 2014/2015 nosit?

Letos v zimě se budou nosit klasické kabáty ve stylu Bond Girl či Marlenne Dietrich, ale také kabátky a bundičky v anglickém stylu (kárované a z hřejivých materiálů). Největším hitem, který přetrvává z loňské sezóny, jsou oversized kabáty, s kterými určitě nešlápnete vedle.

Svetry, šály a další pletení

Slušet vám bude cokoli vyrobeného z pleteného materiálu. Ať už si pořídíte svetr, šaty, šálu či nákrčník, určitě zazáříte v davu. Letošním hitem jsou mimo jiné i oversized svetry.

Ani maxi svetry, které jste nosívali před dávnými léty, nemusejí být kousavě neslušivými kousky, které vypadají nevkusně a neforemně. Vyberte si pletený kousek, který vám bude slušet, který bude obepínat vaše křivky a který bude podtrhovat vaše přednosti.

Šaty, sukně a vše s ženským prvkem

Velké množství žen si sukně a šaty spojuje pouze s létem a teplým počasím. Pravda je však taková, že na šaty a sukně nemusíte zapomínat ani v zimě. Stačí si vybrat správný materiál, střih a žensky budete vypadat i v zimě.

Nemusíte se bát, že vám bude zima. Vyberete-li si šaty z flanelových a podšívaných hřejivých materiálů a doplníte-li je o teplé punčocháče, bude vám příjemné teploučko.

Kostýmky, komplety a vše dokonale sladěné

Podzimní a následně i zimním hitem jsou dokonale sladěné komplety, které se vám podaří tak skvěle sladit jen díky kostýmkům. Ať už jste právník, ekonom, nebo kdokoli jiný, kostýmek si můžete dovolit, protože kostýmek již není jako dříve spjat jen s určitým společenským statutem či dresscodem.

ID-100202615

Pár slov na závěr…

Na závěr bychom se chtěli zmínit o barvách a vzorech, které budou vašemu zimnímu oblečení slušet. Zima bývá spjata se zemitými a mrazivými barvami, letos se však můžete zaměřit i na odstíny pastelek…

Napsat komentář

(Spamcheck Enabled)